19 februari 2023

Nieuwe Maan in Vissen – Doe een toezegging –

Nieuwe Maan in Vissen – Doe een toezegging –

Nieuwe Maan in Vissen – Doe een toezegging –

Op 20 februari 2023 hebben we een Nieuwe Maan op 1° Vissen. De Nieuwe Maan staat conjunct Saturnus op 28° Waterman.

Normaal gesproken is een Nieuwe Maan in Vissen een gelegenheid om een ​​wens te doen. Binnen de eindeloze Vissen-oceaan is alles mogelijk.

Saturnus “graaft” echter geen wensen. Saturnus wil concrete acties. Tdaarom ben je op deze nieuwe maan in Vissen uitgenodigd een toezegging doen.

Wat is het verschil tussen een wens en een toezegging?

Zowel wensen als toezeggingen zijn belangrijk en vervullen een unieke rol.

We doen een wens als we geen antwoord hebben, of als een oplossing niet binnen ons bereik ligt. Als we iets willen, maar niet weten hoe we het moeten krijgen, doen we een wens. Als we alles hebben geprobeerd wat menselijkerwijs mogelijk is, en we hebben niet de verwachte resultaten, dan laten we het over aan het universum en doen we een wens.

Er zit veel kracht in het stellen van opzettelijke wensen. Als we een wens doen, halen we onszelf eigenlijk uit de vergelijking. We accepteren dat het antwoord buiten ons bereik ligt. We laten alles in de handen van het universum.

Een toezegging is anders. Als we een toezegging doen, verplichten we ons tot een resultaat. We weten dat het zo is ons in actie komen dat zal ons de resultaten opleveren die we willen.

Als we willen afvallen, weten we dat het doen van een wens niet voldoende is; we moeten daadwerkelijk actie ondernemen: ons dieet veranderen, meer bewegen of onze levensstijl veranderen.

Als we een nieuwe vaardigheid willen leren, weten we dat we ons schema moeten vrijmaken voor wat belangrijk voor ons is, en komen opdagen; we zetten ons in voor leren en voor onze toekomst.

De Nieuwe Maan in Vissen conjunct Saturnus is een uitnodiging om een ​​toezegging te doen over een gewenste uitkomst (het “wat”), en tegelijkertijd onze opties open te houden (het “hoe”).

De nieuwe maan staat in Vissen, dus we hebben niet alle antwoorden. Toch begint alles met een sterk engagement (Saturnus).

Een voorbeeld van een inzet van Nieuwe Maan in Vissen conjunct Saturnus is: “Ik zet me voor 100% in om (…) y te bereikenons doel. “Ik weet nog niet hoe ik daar ga komen, en misschien moet ik andere benaderingen proberen. Maar hoe vaak ik ook faal, ik houd mijn opties open en blijf het proberen. Ik ben 100% toegewijd”.

Er is iets magisch aan 100% inzet.

Niet 99%, nog geen 99,9%, maar 100%. Als we 100% toegewijd zijn, zijn we all-in. Falen is geen optie. Wanneer we 100% toegewijd zijn, verbinden we ons met de structuur van het universum en begint het universum samen te spannen om ons te helpen ons doel te bereiken.

Nieuwe Maan in Vissen – Jupiter Conjunct Cheiron

De heerser van de nieuwe maan, Jupiter staat conjunct Cheiron. Jupiter conjunct Cheiron in Ram is een van de belangrijkste transits van het jaar. Jupiter conjunct Cheiron biedt kansen voor genezing en groei.

Cheiron-aspecten zijn niet gemakkelijk, maar gelukkig hebben we deze keer steun: Jupiter en Cheiron staan ​​aan de top van een Kleine Driehoek met Mercurius en Mars.

Een kleine driehoek is een zeer gunstig aspectpatroon gemaakt van 2 sextielen en een driehoek.

We hebben:

 • Jupiter en Cheiron sextiel Mercurius
 • Jupiter en Cheiron sextiel Mars
 • Mercurius driehoek Mars

Een kleine driehoek is actiever dan een grote driehoek, dankzij de twee sextielen. Als een driehoek suggereert dat er een natuurlijke stroom is tussen 2 planeten (Mercurius en Mars staan ​​in luchttekens), vertegenwoordigt een sextiel een kans die van buiten onszelf komt, van de omgeving.

De planeet(en) aan de top van de Kleine Driehoek (in dit geval Jupiter en Cheiron) hebben een ander element (Vuur), waardoor een ander perspectief ontstaat.

Je geest (Mercurius in Waterman) en je acties (Mars in Tweelingen) zijn nu synchroon en ondersteunen je op je genezingsreis (Chiron). Jupiter zal je helpen kristalhelder te worden over je wond (Chiron).

Maar je moet actie ondernemen (Mars), je geest erbij betrekken en communiceren (Mercurius). Nogmaals, er is een verschil tussen een wens doen en een toezegging doen. De wens alleen zal de naald niet bewegen.

De moderne heerser van de Nieuwe Maan in Vissen, Neptunus, is nog steeds betoverd door zijn ontmoeting met Venus. Venus staat nu op 29°59′ Vissen, sextiel Pluto. We voelen ons gemachtigd (Pluto) om te gaan voor wat we willen (Venus).

Er hangt een sterk gevoel van urgentie in de lucht, aangezien Venus en Pluto op 29° staan, de anaretische graad. Het is nu of nooit.

Cheiron – Je diepste wond, je grootste geschenk

Jupiter staat conjunct Cheiron. De nieuwe maan staat voor de deur. Dit is een ongelooflijke astrale achtergrond die genezing en groei sterk ondersteunt.

Mis deze kans niet.

Als je met de huidige energieën wilt werken, leer dan over de rol die Cheiron speelt in je geboortehoroscoop en begin aan een reis van genezing en transformatie, doe mee aan het programma “Chiron – Je diepste wond, je grootste geschenk”.:

>>Chiron – Je diepste wond, je grootste geschenk<<

#Nieuwe #Maan #Vissen #Doe #een #toezegging

Laatste berichten:

 • Weekhoroscoop Vissen Week 08 2024

Weekhoroscoop Maagd Week 09 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Weekhoroscoop Maagd Week 09 2024

Weekhoroscoop Maagd Week 09 2024 Dit is een gouden tijd. Je hebt geniale ideeën en je beschikt over de discipline om je ideeën om te zetten in daden. En je hebt de energie om je [...]

 • Weekhoroscoop Vissen Week 08 2024

Weekhoroscoop Boogschutter Week 09 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Weekhoroscoop Boogschutter Week 09 2024

Weekhoroscoop Boogschutter Week 09 2024 Je emoties lijken een loopje met je te nemen deze week. Je innerlijke rust is ver te zoeken. Laat het over je heen komen. Wees voorbereid op een emotionele week. [...]

 • Weekhoroscoop Vissen Week 08 2024

Weekhoroscoop Schorpioen Week 09 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Weekhoroscoop Schorpioen Week 09 2024

Weekhoroscoop Schorpioen Week 09 2024 Jij hebt deze week veel energie. Gebruik die energie goed, bijvoorbeeld om schoonschip te maken op emotioneel gebied. Lucht je hart, maar wel bij de mensen die betrokken zijn. Natuurlijk [...]

 • Weekhoroscoop Vissen Week 08 2024

Weekhoroscoop Waterman Week 09 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Weekhoroscoop Waterman Week 09 2024

Weekhoroscoop Waterman Week 09 2024 Jij steekt je bewondering voor die ene persoon niet onder stoelen of banken. Als je een relatie hebt leidt dit tot jaloezie. Wees naar iedereen duidelijk in je bedoelingen, zo [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Ram 26 Februari 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Ram 26 Februari 2024

Daghoroscoop Ram 26 Februari 2024 Als er zich vandaag een goede mogelijkheid voordoet, twijfel dan niet maar pak die kans met beide handen aan. Vertraging kan in deze situatie alles verpesten. Daghoroscoop Ram 26 Februari [...]

 • Daghoroscoop van vandaag en morgen - Mentalist Nuno

Daghoroscoop Stier 26 Februari 2024

26 februari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Daghoroscoop Stier 26 Februari 2024

Daghoroscoop Stier 26 Februari 2024 Vandaag ben jij dermate optimistisch gestemd dat je geheel onverwachts één van je idealen kunt realiseren. Wie had dat verwacht. Daghoroscoop Stier 26 Februari 2024 Iedere dag een nieuwe Daghoroscoop [...]

Meer:

 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Ram 30 Januari 2024
 • 30 januari 2024
  Daghoroscoop Stier 30 Januari 2024

Mentalist Nuno

 De Spannende acts aoor een onvergetelijk dag!