Oriëntal Shows

Molenweg 37

5342TA  OSS ( NL)

Info@fakir-show.nl

Oosterse Fakirshow

Isam El Hanid is een meester fakir, hij geeft met succes onderricht aan aankomende fakirs. De Fakir show van Isam El Hanid is een van de beste fakir shows van Europa, Isam El Hanid brengt deze show op origineel Oosterse manier, gekleed als Arabier. Begeleid door zeer enerverende muziek waarop een passende choreografie wordt uitgevoerd.

Spectaculair is zijn spijkerbed wat zeer ruim gezet is, wanneer hij rust op zijn spijkerbed waarbij hij nog wel ruim 150 kg. op zijn lichaam kan verdragen zult U verstelt staan, het glas waarop hij staat springt en ligt zal U rillingen bezorgen evenals de stalen pennen waarmee hij op diverse plaatsen zijn lichaam doorsteekt.

Met vuur spelen is een bijzonder vak, veiligheid staat voorop, Isam kan vuur eten in zijn handen nemen over zijn huid strijken hij kan geweldige vuurballen door uw locatie laten rollen maar hij  is geen stuntman maar een vakman die weet waarmee hij bezig is en die zorgt voor uw en zijn eigen veiligheid.

 

 

Dr. Jo Fakirshow

Dr. Jo brengt een spectaculaire fakirshow maar dan in een heel onverwachte uitvoering als bouwvakker presenteert hij zijn Bouwmarkt Fakirshow. Hierbij "stunt" hij met vuur glas zevenduimers betonblokken en mokers, hij steekt priemen door zijn armen en door zijn keel en laat betonblokken op zijn borst aan stukken slaan.

Geen drama maar een vrolijke met humor gebrachte show zeer geschikt voor een onderbreking van  elke feestavond van uw product presentatie of ander evenement.

Fakir Isam el Hanid
Fakirshow
Work Shop
Foto's
Referenties
Contact
Video Fakir Show
Linken

FakirShow “Isam el Hanid”